TIVOLI

Van een intieme borrel tot een spetterend feest!

Evenementen

Midden in het culturele centrum van Oudenbosch bevindt zich het voormalige broederhuis van de broeders van Saint Louis. Dit prachtige klooster wordt hedendaagse bezet door Villa D’este, tapasrestaurant ‘t Zusje Oudenbosch, Sterrenwacht Tivoli en kluisjesroof Oudenbosch. 

Van een ontspannen borrel, een chique receptie, een romantisch diner tot een spetterend feest, Tivoli Oudenbosch organiseert graag uw partij of bijeenkomst! Wij beschikken over verschillende ruimtes met ieder een eigen uitstraling, sfeer en formaat. De Kapel van Saint Louis, de Bruno Ernst Bibliotheek, de Refterzaal met overdekt terras en onze kloostertuin. De ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar ook als geheel. Dit maakt onze locatie heel flexibel en aanpasbaar, van een intieme bruiloft tot een groot evenement.

Wij zorgen dat het een bijzondere dag wordt met veel liefde en waardevolle herinneringen.

Bruiloften
en feesten

Meer informatie

Partijen en bijeenkomsten

Meer informatie


Condoleance

Meer informatie

Reviews

4.9/5

“3 oktober zijn wij op deze prachtige locatie getrouwd! Wij raden het iedereen aan, heerlijk eten, vriendelijk personeel en een hele aangename sfeer. De corona-maatregelen zorgde ervoor dat we ons hele trouwdag plan binnen 5 dagen moesten veranderen en mede dankzij Tivoli is de dag zelf geweldig verlopen!”

Ramona Jochems
4.9/5

“Wij zijn getrouwd in de bibliotheek en aansluitend feest gehad in de brasserie. Wat een goede service, sfeer, bediening en kwaliteit. Als je een heerlijke tijd wilt hebben voor lunch, high tea/bier, dinder feest of lekker een terras wil pakken: Tivoli is the place to be.”

Peter Swinkels

4/5

“Met een groep van 20 personen hier geweest voor een kop koffie met een Brabants worstenbroodje. Alles was keurig gereserveerd. De inrichting is gezellig en warm. De bediening is vriendelijk en gastvrij.”

PvS