Partijen en bijeenkomsten

Bij Tivoli Oudenbosch helpen we je graag met het organiseren van feesten, bruiloften, partijen, bedrijfsuitjes, familiedagen of andere bijzondere gelegenheden. Voor de vele mogelijkheden die Tivoli Oudenbosch je kan bieden, hebben we verschillende ruimtes beschikbaar om een gezelschap te ontvangen. Afhankelijk van het aantal gasten en de gewenste sfeer kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze Bruno Ernst Bibliotheek, de Tandoortent, of de Refterzaal met overdekt terras.

Ook op culinair gebied is er veel mogelijk. Hierbij kun je denken aan lunch, een aangeklede borrel of een uitgebreid diner. Voor zowel kleine als grote groepen kun je genieten van koffie met gebak en kiezen uit diverse lunchdeals. Naast een traditioneel 3-gangen diner, kun je ook kiezen voor een informeel walking dinner of BBQ. Onze bosrijke kloostertuin is uitermate geschikt voor ieder gezelschap!

Graag maken we een arrangement op maat voor je, om zoveel mogelijk te kunnen voldoen aan je wensen. Neem vrijblijvend contact op voor onze mogelijkheden. Wanneer je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen of een afspraak wilt maken, kun je ons ook mailen.