Partijen en bijeenkomsten

Bij Tivoli Oudenbosch helpen we u graag met het organiseren van feesten, bruiloften, partijen, bedrijfsuitjes, familiedagen of andere bijzondere gelegenheden. Voor de vele mogelijkheden die Tivoli Oudenbosch u kan bieden, hebben we verschillende ruimtes beschikbaar om een gezelschap te ontvangen. Afhankelijk van het aantal gasten en de gewenste sfeer kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze Bruno Ernst Bibliotheek, de Tandoortent, of de Refterzaal met overdekte terras.

Ook op culinair gebied is er veel mogelijk, hierbij kunt u denken aan lunch, een aangeklede borrel of uitgebreid diner. Voor zowel kleine als grote groepen kunt u genieten van koffie met gebak en kiezen uit diverse lunchdeals. Naast een traditioneel 3-gangen diner, kunt u ook kiezen voor een informeel walking dinner of BBQ. Onze bosrijke kloostertuin is uitermate geschikt voor ieder gezelschap! 

Graag maken we een arrangement op maat voor u, om zoveel mogelijk te kunnen voldoen aan uw wensen. Neem vrijblijvend contact op voor onze mogelijkheden. Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen of een afspraak wilt maken, kunt u ons ook mailen.